Sisämaalaus

Sisämaalaustyöt alkavat tarkoilla suojaustoimilla ja hyvin tehdyillä pohjatöillä. Ammattitaitoinen maalausjälkemme näkyy siististi tehdyistä rajauksista ja tasaisesta pintamaalauksesta. Koko projektin ajan työkohde säilyy hyvässä järjestyksessä ja siistimme lopuksi työmme jäljet.

Ulkomaalaus

Talon puupintojen huoltomaalaus on hyvä tehdä säännöllisin väliajoin. Ensin tutustumme kohteeseen ja valitsemme siihen soveltuvan käsittelymenetelmän. Työn aikataulun suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat olleet taloyhtiöt sekä yksityishenkilöt.

Tapetointi

Luomme kotiinne uutta ilmettä niin perinteisillä paperitapeteilla kuin viime aikoina suosiotaan kasvattaneilla valokuvatapeteilla. Myös maalattavien lasikuitu- ja tasoitetapettien asennukset hoituvat toimestamme.

Portaiden maalaus

Lakattujen puisten portaikkojen käsittely alkaa tarvittaessa kolojen ja säröjen kittauksella. Alustuksen jälkeen portaikot kokevat muodonmuutoksen maalauskäsittelyssämme. Valkoinen portaikko sopii moneen sisustustyyliin, rohkeampi valitsee väriksi esimerkiksi dramaattisen mustan. Maalaustyömme jälki on siistiä ja valumatonta.

Ikkunat

Vanhojen ikkunoiden oikeaoppiset käsittelymenetelmät ovat syvällä selkäytimessämme. Olemme maalanneet vuosien varrella satoja ikkunoita. Samalla hoituvat myös ikkunoiden tiivistykset ja pienet lasinvaihtotyöt.

Ovet

Kunnostamme vanhat ja huonokuntoiset laaka- ja peiliovet entiseen loistoonsa. Ovet työstetään käsityönä alusta loppuun.

Pesumaalaus

Pesumaalaus tarkoittaa kevyttä ja nopeaa väripesua nokeentuneille ja likaantuneille seinä- ja kattopinnoille. Tällainen käsittely sopii esimerkiksi tilanteeseen, jossa asunto halutaan siistiä myyntikuntoon.

Uudisrakentaminen

Uudisrakennuskohteissa maalaustyömme käsittävät kipsilevyseinien ja -kattojen saumanauhoitukset ja tasoitukset aina valmiiseen pintaan saakka.